Informationsportal om Sveriges festivaler

Ge festivalupplevelse till den som har allt

Alla känner vi de som varje år till både jul och födelsedagar prompt ska envisas om att de inte vill ha något. För att inte få skuldkänslor så köper man ändå någon sak till denne, som man vet ändå bara kommer slängas bort under nästa storstädning när den legat där i skåpet alldeles för länge utan användning. Eller så köper man något lite tråkigt som man vet att hen kommer ha användning för, ex. strumpor bara för att ha gett en present. För dessa personer finns det något som brukar gå hem, nämligen upplevelser. Presenttill.se rankar upplevelse som det men bästa presenten till de människorna.

Biljetter i present

Ge bort en biljett till festival

För den musikintresserade är konsertbiljetter ofta ett säkert kort, en kväll i en annan stad med middag och sedan en spelning med ett band eller en artist som faller denne i smaken är ofta en perfekt present och något som kommer uppskattas för att det är så personligt. Vill man verkligen imponera så är ett festivalpass en underbar idé. 

Är man ett kompisgäng som vill hitta på något så är just en festival perfekt. På festivaler finns ofta något för alla; mat och dryck, bra musik och det leder till riktigt roliga minnen. I Sverige finns ett ganska stort utbud av festivaler, allt från mindre byfester till större evenemang. Den som lyssnar mycket på populärmusik och vill höra de stora artisterna just nu kommer trivas på festivaler som Summerburst, Storsjöyran och Way out west medan de som mer gillar rock kommer ha en fantastisk upplevelse på Sweden Rock. Ni kanske till och med har hört personen i fråga prata om någon särskild festival hen vill besöka, då är det perfekt att festivalpass till den festivalen för er som ska med och den som får presenten.

 

För den som är mer äventyrlig av sig kan en resa eller en upplevelse med mer adrenalin vara perfekt. Vad sägs om att hoppa fallskärm eller bungyjump, eller att få chansen att köra sin drömbil på en racebana?

hur man kan ge en upplevelse

Publik i festival

  1. Det vanligaste, lägg biljetten eller festivalpasset i ett kort och ge till den som fyller år.
  2. Med ett rim, exempel för en festival: Vi ska åka till Göteborg allihopa / längst fram ska vi stå och sjunga eller ja ropa / och sen ska vi äta dricka och skratta / tills vi orken tappar / då kryper vi i tältet in / och sen kör vi dagen där på så du tappar rösten din
  3. Köp en liten sak, till exempel en liten leksaksdocka som hoppar fallskärm eller en liten leksaksbil och slå in och hoppas att personen förstår. Vill man göra det mer extra så klipp ut personen i frågas ansikte och sätt över dockans ansikte, så förstår hen nog vinken.
  4. Som en överraskning. Detta är inte för alla och alla kommer inte uppskatta en överraskning men för den som är spontan kommer det gå hem. Säg till att upplevelsen kommer ske någon dag eller samma dag som den faktiskt inträffar, spänningen blir högre och allt kan bli lite roligare.

Nästa Inlägg

Lämna en kommentar

© 2019 Trastock.nu