Vi är måna om att du som besöker den här sidan uppskattar vårt innehåll och vad vi står för. Hittar du något som du tycker verkar tveksamt, eller om någonting behöver förtydligas ser vi gärna att du hör av dig till oss och återkopplar kring detta.

Vi är, liksom er, bara människor som brinner för den där känslan som infinner sig i ett publikhav 01.30 framför en stor scen med galet hög musik. För den där stunden i ett främmande camp med nya, sköna personer som har samma inställning till livet som dig. För den där första, varma ölen vid kvart över elva på förmiddagen…

Nu sprang tankarna iväg en smula, men det som skulle gå fram är att det kan bli fel någonstans och vi kan missa den där sjuka nyheten som bara måste komma ut till alla festivalentusiaster. Så tipsa oss om Justin Bieber syns i skogarna utanför Boden, eller varför inte om Håkan ryktas ta med någon snygg blondin som sjunger galet bra upp på scen på Bråvalla. Det är sånt vi vill höra och dela med oss av. Vi är ingenting utan er (men ni är förhoppningsvis någonting utan oss ;)).